28 kwietnia uczniowie uczący się w zawodzie technik hotelarstwa i technik żywienia i usług gastronomicznych odbyli wycieczkę edukacyjną do hotelu Dana Business & Conference oraz Radisson Blu. Pracownicy hotelu z pełnym zaangażowaniem oprowadzili naszych uczniów po pionie pobytowym oraz gastronomicznym, zapoznali ich z pracą recepcji, regulaminem hotelu, zasadami postępowania w nagłych zdarzeniach. Uczniowie mogli zobaczyć gotowe sale bankietowe i konferencyjne przygotowane do obsługi gości. W hotelu Dana czekał na naszych uczniów słodki poczęstunek w bufecie kawowym oraz drobne upominki. Panie, które oprowadzały nas po hotelu, z pełnym zaangażowaniem utrwaliły naszym uczniom wiedzę nabywaną na zajęciach lekcyjnych. Pomimo, że uczniowie nie byli gośćmi hotelowymi, czuli się jak w domu. Każdy punkt spotkania był zaplanowany i skoordynowany. Na zakończenie udaliśmy się do kawiarni Cafe22 z panoramicznym widokiem z 22 piętra na Szczecin. Uczniowie w kawiarni mogli zapoznać się z kartą menu i kartą win oraz zamówić potrawy serwowane przez kelnerów do stolika.
dane kontaktowe
ul. Maszewska 6, 72-100 Goleniów
tel./fax 91 418 2821
sekretariat czynny w godz. 7.00-15.00 ul. Maszewska 6
ul. Niepodległości 1, 72-100 Goleniów
tel./fax 91 418 0050, wew. 21
sekretariat czynny w godz.7.00 - 15.00 ul. Niepodległości 1
kalendarz wydarzeń
Listopad, 2024 | ||||||
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | S | N |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
newsletter